Maaike Kerstens

Engelengetallen Reading

(7 votes)

Een engel heeft als Goddelijke taak het begeleiden en beschermen van jou en je dierbaren. De engelen willen alleen het allerbeste voor ons en geven op velerlei manieren tekenen door om je te ondersteunen tijdens het bewandelen van je levenspad. Deze worden kenbaar gemaakt als ingevingen, gevoelens en indrukken in woord en beeld.

Getallen die je in het dagelijkse leven opvallen, meer dan eens in korte tijd of steeds terugkeren, houden een speciale boodschap van de engelen voor je in. Het interpreteren van getallenreeksen is een goede en gemakkelijke manier om boodschappen van de engelen te ontvangen. Elk getal heeft een unieke trilling die rechtstreeks verband houdt met de betekenis en deugd ervan.

Je kunt cijfers herhaaldelijk zien bijvoorbeeld wanneer op een digitale klok vaak hetzelfde getal of een reeks van getallen de aandacht trekken of dat je wordt gewezen op bepaalde cijfers van een telefoonnummer of nummerbord. Ongeacht waar het getal staat is het belangrijkste hiervan dat je oog er spontaan op valt, er onbewust naar kijkt en daarna bewust wordt van wat je ziet. De engelen geven overal waar je komt aanwijzingen. Dit terwijl we autorijden, op een terrasje zitten, uit het raam kijken, wanneer we werken en thuis zijn.

Wanneer je belangstelling hebt in een reading over jouw engelengetallen dan zal ik de liefdevolle boodschappen van de engelen over de getallen die steeds in je leven terugkeren aan jou doorgeven. Daarnaast ontvang je de naam van je beschermengel en de naam van de aartsengel die op het moment het dichtste bij je staat. Ook zal ik vermelden hoe je deze engelen zou kunnen aanvoelen en waarnemen. De engelen geven mij een helende aanroeping door die individueel op jou is afgestemd, die je kunt gebruiken voor begeleiding in deze levensfase.

Naast je getal of getallen graag je voornaam, achternaam, geboortedatum en woonplaats erbij vermelden zodat de engelen weten over wie het gaat. Binnen 5 werkdagen krijg je van mij een e-mail met persoonlijk antwoord terug.

Gemiddeld 4 uur consult

  • Prijs is inclusief: 21% BTW
€ 60.00
Hoeveelheid: