Maaike Kerstens

E-Maps

Engelencirkel

In deze E-map leer je om een spirituele werkplek te creëren, door middel van een ‘engelencirkel’.

  • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 4.95
Hoeveelheid:

Kaarsenmagie met Engelen

Kaarsenmagie is in feite een zeer oude en eenvoudig te leren vorm van magie ofwel toverkracht waarbij het branden van kaarsen centraal staat. Bij het branden van kaarsen komt er een positieve energie vrij die je kunt gebruiken voor specifieke doelen en om liefdevolle wensen naar je toe te trekken. 

  • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 14.95
Hoeveelheid:

Leer een Engelenbrief schrijven

Wanneer je liefdevolle wensen hebt en deze graag vervuld ziet, dan kun je hierover een mooie brief schrijven aan je persoonlijke beschermengel en de aartsengel die al vanaf de geboorte bij jou aanwezig zijn. Mensen maken nog te weinig gebruik van hun eigen positieve krachten waarmee je je diepste verlangens kunt verwezenlijken. Door je wensen goed duidelijk te maken en goed te leven zullen deze op een mooie dag worden vervuld.

  • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 9.95
Hoeveelheid:

De Psychische Beschermvlam van Aartsengel Michaël

Een goede bescherming is noodzakelijk wanneer je veel in aanraking komt met andere mensen die hulp zoeken of wanneer je werkt in een instelling met mensen die geestelijk uit balans zijn geraakt. Deze personen kunnen bewust of onbewust jouw leven nadelig beïnvloeden tijdens je lichtwerk.

  • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 4.95
Hoeveelheid: